ניווט מהיר

לחם מטוגן ללא טיגון

רציתי להכין לחם מטוגן, לסרבן חביתות קטן, וגם לניצול לחם יבש, אבל לא רציתי לטגן. ניסיתי "לטגן" את הלחם על מחבת איכותי, בלי שמן, ויצא לי מעולה!

הטריק פשוט כל כך, שמאז הכנתי עוד המון פעמים וגם שדרגתי לסנדויץ מטוגן עם מילויים שונים, מה שהופך את השאריות של הלחם לאוכל חגיגי ומפנק.

חומרים:

8 פרוסות לחם

2 ביצים

רבע כוס חלב או מים

מעט מלח

רעיונות למילוי:

גבינה צהובה

קוטג' (נמס בחום וקצת מזכיר גבינה צהובה)

גבינה קשה ועגבניה

חמאת בוטנים עם שוקולד צ'יפס

ממרח שוקולד

ממרח שוקולד עם גבינה או עם פרוסות דקות של בננה

קונפיטורת ריבה

הכנה:

מורחים כל שתי פרוסות בממרח הרצוי, וטובלים בתערובת הביצה.

מחממים מחבת עם ציפוי נגד הדבקות, כמו טפלון או אבן שיש.

כשהמחבת חמה מאוד, מניחים את הפרוסות במחבת, לא מזיזים אותם בכלל, ומחכים עד שהלחם משחים. כשהלחם מוכן, הוא נפרד בקלות מהמחבת, אם הוא לא נפרד כראוי, כנראה שהוא לא מוכן עדיין. לא להתעקש איתו, כי הוא רק יתפרק, וישאיר פירורים קשים לניקוי על המחבת. כשהצד השני משחים גם הוא ונפרד מהמחבת, מוציאים ומגישים מיד. אם נדבקו פירורים למחבת, מוציאים אותם, לפני שמכניסים את הלחם הבא.

משלוחים, יהיו בימים חמישי ושישי, ליעדים הבאים:

מודיעין מכבים רעות: עלות משלוח 25 ש"ח

גבעת שמואל: עלות משלוח 25 ש"ח

בני ברק: עלות משלוח 25 ש"ח
נקודת איסוף ללא עלות: דניאל 21, משפחת קופרמן 053-273-0277

רמת השרון: עלות משלוח 25 ש"ח
נקודת איסוף ללא עלות: מוריה 30ב, משפחת פורטוביץ: 052-831-2055

רמת גן: עלות משלוח 25 ש"ח

מודיעין עילית וחשמונאים: עלות משלוח עד פתח הבניין 10 ש"ח.
נקודת איסוף ללא עלות: אבני נזר 15, משפחת קופרמן 054-8473-888

New Client Special Offer

20% Off

Aenean leo ligulaconsequat vitae, eleifend acer neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, tempus.

לקהל לקוחותינו היקרים

אנחנו מתרחבים ועוברים למטבח גדול וחדש כדי שנוכל לתת שירות לעוד לקוחות מרוצים..!

עקב כך, השבוע לא נוכל לקבל הזמנות. איתכם הסליחה :)

רוצה לקבל ניוזלטר עם מתכונים ומבצעים שווים?

דילוג לתוכן