מג'דרה בורגול ועדשים שחורות
מג'דרה בורגול עם עדשים שחורות, זו מנת חלבון ופחמימה עשירה בסיבים תזונתיים, קלה להכנה, קלילה לאכילה וטעימה עוד יותר מהמג'דרה המקורית.
המדריך להכנת שייקים
אין כמו לפתוח את הבוקר בשייק מרענן, שנותן אנרגיה להתחיל את היום!
המדריך הזה יתן לכם את כל מה שאתם צריכים בשביל להכין את השייק המושלם!
טאפנד זיתים
טאפנד זיתים, מתבל כל כך טעים וקל, שחייבים להכין כל שבוע. טוב כסלט לשבת, או כבסיס לתבשילים ומאפים שונים: שקשוקה, חביתות, פסטה ומאפי שמרים.
סלט חומוס קיצי
סלט חומוס שמתאים לימי הקיץ החמים, כשאין חשק לאכול אוכל חם. אם יש לכם כבר חומוס מבושל, ההכנה מהירה במיוחד. אפשר להשתמש בארבעס קנוי ורק לערבב עם שאר הירקות.
תבשיל-סלט קישואים ברוטב שום שמיר
תבשיל-סלט, צבעוני, יפה, טעים, קליל וכיף להכנה. אפשר להגיש קר כסלט במנה ראשונה, או חם לצד המנה העיקרית.
סלט קינואה אדומה וענבים
סלט שהוא פצצת בריאות בזכות כל רכיב בפני עצמו, הקינואה, הענבים ועשבי התיבול. טעים, בריא ומהיר.
סלט מושלם לקחת לעבודה.
קרטיבים טבעיים
קרטיבים טבעיים, טעימים, ומרעננים. משהו שכיף להכניס לפה ביום שרב, או לתת לילדים שיעבירו את הזמן.
קעריות מתפוחים
את עורכת את השולחן לטו בשבט ורוצה לגוון, להמתיק והכי הכי – להפתיע! החומרים – זמינים ומזמינים…
קראמבל תפוחים
קינוח חורפי, טעים ובריא, שמגישים חם ואפשר לחמם על הפלטה.
אפשר לגוון עם הפירות, להוסיף פירות יער ועוד.
אנטיפסטי
מתכון קל ומהיר, פשוט לחתוך ולהכניס ולתנור. מתאים כתוספת חמה בליל שבת, או בטמפרטורת החדר בסעודה שלישית.